Noaberkrachtcup 2020 - 2021

Na het overweldigende succes van afgelopen seizoen hebben we besloten de Noaberkrachtcup ook in het seizoen 2020-2021 weer te organiseren. Goed nieuws dus!

Wat is de Noaberkrachtcup (ook al weer)?

  • Tennissen in teamverband binnen de Gemeente Tubbergen en Dinkelland in de periode 2 nov t/m medio december 2020 en medio januari t/m februari 2021; (start is NA de KNLTB-najaarscompetitie).
  • Speeldagen ‘door de week’ ‘s avonds.
  • Gemengd team bestaande uit mannen en vrouwen.
  • 4 wedstrijden per wedstrijddag. (HD-DD + 2x GD)
  • Bedoeld voor senioren van 18 tot en met 81

Wat is er nieuw?
We hebben de Noabercup uitgebreid met de gemeente Dinkelland zodat er  beter op niveau ingedeeld kan worden. Je leert nieuwe mensen kennen en de tennisgezelligheid zal in onze regio nog meer toenemen. We de naam Noabercup vervangen voor de naam Noaberkrachtcup.

De Noaberkrachtpot!
Ook dit jaar hebben we het goede nieuws mogen ontvangen dat we Deterink Financiële Diensten weer als sponsor mogen verbinden aan de Noaberkrachtcup.

Per team vragen we €20 inschrijfgeld aan de deelnemers. Met dit geld gaan we weer een Noaberkrachtpot creëren. Deze Noaberkrachtpot mag de winnende vereniging schenken aan een goed doel binnen de gemeenten (maar niet de eigen vereniging).

Vorig jaar is de Verjaardagbox als goed doel door de winnaar TV Acehof gekozen. Deze hebben een gift van €750,- ontvangen.

PS: we doen als organisatie ons best om alles gemeentebreed zo goed mogelijk te organiseren. Commentaar, tips en advies mag altijd, maar hulp is nog wenselijker ;-)

Tot gauw en als je nog vragen hebt dan weet je ons te vinden!

Contactpersonen namens TV De Acehof,

Rob Masselink, Dennis Oud Geerdink en Thijs Hulsbeek 

Noaberkrachtcup 2020-2021 - teamindeling.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen