Actuele clubmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus

18 november 2020


Het kabinet heeft vanavond bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaan gelden, sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is weer toegestaan.

  • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld. Competities en toernooien zijn tot en met 2020 stopgezet. 
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantine, kleedkamers en douches blijven dicht.

Onder bepaalde voorwaarden is tennissen nog steeds mogelijk. Op ons park is de afstand goed te bewaren. Vanuit de regelgeving werken we met vaste zitplaatsen en moeten we een namenlijst bijhouden van mensen die op ons park zijn geweest. Dit geldt voor iedere activiteit. Voor de tennissers geldt dat je vooraf een baan reserveert met de namen van de spelers. Voordat je de baan opgaat dien je de reservering te bevestigen op het digitale afhangbord in de hal.  

In een landelijk protocol verantwoord sporten geven de NOC*NSF, de sportbonden en andere partners richting aan sportclubs hoe te handelen. We willen ze zoveel mogelijk ruimte bieden voor lokaal maatwerk, uiteraard wel binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM. Het twents protocol 'Verantwoord Sporten' geeft een aanvulling op het landelijke protocol. Wij zijn als vereniging verplicht deze richtlijnen strikt te volgen. Alleen dan kunnen we (beperkt) open blijven. Alvast bedankt voor jullie inzet en begrip. 

Uiteraard blijven we ons houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM. Houd de anderhalve meter afstand en heb je klachten blijf dan thuis. Houd onze website of de clubapp goed in de gaten voor de actuele stand van zaken. Wil je Meer lezen? 

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/11/corona-update-dubbelen-en-trainen-met-4-per-baan-mag-weer/

https://www.tubbergen.nl/informatie-over-coronavirus-en-sport

Bestuur TV de Acehof

 

informatieposter_ouders_verzorgers.pdf informatieposter_sporters.pdf richtlijnen voor tennis.pdf verenigings_corona_protocol.1.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen