Afhangbord

14 januari 2020


Afhangbord

TV De Acehof heeft sinds kort een nieuw digitaal afhangbord in gebruik. Het scherm is geplaatst in de hal van het clubgebouw, direct bij binnenkomst. Om het afhangen van een baan te bevestigen heb je je ledenpas nodig. De ledenpas wordt uitgereikt door de ledenadministratie. 

Hoe werkt digitaal afhangen?
Het KNLTB Afhangbord 2.0 maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren.

Allereerst kunnen leden afhangen via het Afhangbord-scherm op de vereniging. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare)banen en kun je introducés of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! 

Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB CLUBAPP waardoor je ook vanuit de app kunt afhangen. Aanvullende informatie en de voorwaarden lees je in het baanreglement

Je kunt via de app een baan tot 3 dagen vooruit reserveren. Als je een baan hebt gereserveerd, dienen alle spelers uiterlijk 5 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Indien dat niet het geval is, vervalt de reservering en wordt de baan vrijgegeven. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen