Clubmaatregelen en -ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus

22 april 2020


Onder bepaalde voorwaarden is tennis en jeu de boules voor iedereen weer mogelijk. Op ons park is de afstand goed te bewaren en de drukte goed te controleren. De kantine en het terras zijn weer open.   

In een landelijk protocol verantwoord sporten willen NOC*NSF, de sportbonden en andere partners aan sportclubs richting geven hoe te handelen. Hierbij willen ze zoveel mogelijk ruimte voor lokaal maatwerk bieden, uiteraard binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM. Het twents protocol 'Verantwoord Sporten' geeft een aanvulling op het landelijke protocol. Wij zijn als vereniging verplicht deze richtlijnen strikt te volgen. Alleen dan kunnen we (beperkt) open blijven. Alvast bedankt voor jullie inzet en begrip! 

Uiteraard blijven we ons houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM, dus anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven. 

Houd de website en de clubapp goed in de gaten voor de actuele stand van zaken. 

Meer lezen? 

https://www.centrecourt.nl/actueel/nieuws/2020/05/volwassenen-mogen-weer-de-baan-op.-hoe-organiseer-je-dat/

https://www.tubbergen.nl/informatie-over-coronavirus-en-sport

Bestuur TV de Acehof

 

informatieposter_ouders_verzorgers.pdf informatieposter_sporters.pdf richtlijnen voor tennis.pdf verenigings_corona_protocol.1.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen