KNLTB Competitie; Doe jij ook mee?!

23 april 2020


De KNLTB heeft besloten de voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie te verplaatsen naar het najaar.

De Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie worden gespeeld in de periode van de Najaarscompetitie, van begin september tot en met eind oktober. Helaas betekent het verlengen van de maatregelen dat de Zomeravondcompetitie niet door kan gaan. Deze competitie zal volgend jaar weer worden aangeboden.

Voor de verschuiving van de tenniscompetitie geldt dat in het najaar dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitie klasse spelen tijdens de Najaarscompetitie. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. Ook kunnen teams die niet kunnen of willen deelnemen in het najaar besluiten om niet mee te doen.    

Let op!

De indeling van teams zoals die gedaan is voor het voorjaar wordt door de KNLTB niet één-op-één overgenomen in het najaar. De Verenigingscompetitieleider moet voor ieder team een eenmalige ploegopgave doen, zodat deze informatie de KNLTB kan helpen een goede indeling te maken. De opgave dient vóór 22 juni bij onze VCL'er Desiree Teunissen binnen te zijn. 

Meer lezen?

https://www.tennis.nl/knltb-competitie-2020/

https://www.centrecourt.nl/actueel/nieuws/2020/04/knltb-competities-verplaatst-naar-het-najaar/

speeldata-najaarscompetitie-alle-2020.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen