Inschrijven tennislessen

Beste Tv de Acehof leden

De Najaars-tennislessen zijn voor de meeste ten einde, wat betekend dat jullie allen je weer massaal kunnen inschrijven voor de komende Zomer-tennislessen 2021, er wordt lesgegeven op de Vrijdag, en bij veel opgave o.v.b. ook op de maandag en woensdagmiddag voor de Jeugd.

Deze Zomer-Tennislessen voor de jeugd zullen gaan starten op Woensdag 24 Maart, Vrijdag 26 Maart, en o.v.b Maandag 29 Maart 2021. 

En voor de Senior leden op Vrijdag 26 Maart en op Maandagavond 29 maart 2021.

Ik wil met klem benadrukken dat het voor één ieder belangrijk is om tennislessen te volgen dit zal je spelplezier zeker bevorderen, je kunt je als groep inschrijven of individueel.

Uit ervaring merk ik dat veel mensen een stok achter de deur nodig hebben om tijd vrij te maken om te gaan tennissen, ik zie dan ook dat veel mensen juist tennislessen nemen omdat ze dan altijd weten op welk dagdeel en tijdstip zij hun tennissport kunnen beoefenen en hierdoor iedere week weten dat zij blijven tennissen.

Dus aan jullie allen schrijf je in voor de Zomer-Tennislessen…

In de bijlage of op de website van TV de Acehof kunt u het inschrijfformulier vinden voor deze zomer-tennislessen 2021, deze kunt u digitaal of per post aan mij retour zenden en u hoort dan zo spoedig mogelijk van mij wanneer uw les gepland staat.

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag 

Ps. Tip!!!  Geef je snel op voor deze tennislessen, want ik weet nu op voorhand al, dat het aantal aanmeldingen veel zullen zijn....

Sportieve groet,

 
Han Snijders
Schoolstraat 12
7571 CK Oldenzaal
Tel: 0031(6)54296031
E-mail:[email protected]
Inschrijfformulier Tennislessen TV de Acehof Inschrijfformulier Zomer tennislessen 2021 Jeugd .docx Inschrijfformulier zomer tennislessen 2021 senioren.docx Lesreglement 2020 Tennisschool Han Snijders TV de Acehof 2 (1).doc

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen

KVK-nummer

40073107