Inschrijven tennislessen (Han Snijders)

Beste Leerlingen en Ouders,

De Najaars-tennislessen zijn ten einde, wat betekent dat jullie allen je weer massaal kunnen inschrijven voor de komende Zomer-tennislessen 2023. Er wordt lesgegeven op de vrijdag, en bij veel opgave ook op de woensdagmiddag voor de Jeugd.

Deze Zomer-Tennislessen voor de jeugd zullen gaan starten op Woensdag 29 Maart, Vrijdag 31 Maart 2023.

Ik wil met klem benadrukken dat het voor één ieder belangrijk is om tennislessen te volgen. Dit zal je spelplezier zeker bevorderen, je kunt je als groep inschrijven of individueel.

Uit ervaring merk ik dat veel mensen een stok achter de deur nodig hebben om tijd vrij te maken om te gaan tennissen, ik zie dan ook dat veel mensen juist tennislessen nemen omdat ze dan altijd weten op welk dagdeel en tijdstip zij hun tennissport kunnen beoefenen en hierdoor iedere week weten dat zij blijven tennissen

Dus aan jullie allen schrijf je in voor deZomer-Tennislessen
Let op - inschrijving kan tot woensdag 22 Maart 2023.

Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier. Het ingevulde formulier kunt u digitaal of per post aan mij retour zenden; u hoort dan zo spoedig mogelijk van mij wanneer uw les gepland staat.

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Han Snijders
Schoolstraat 12
7571 CK Oldenzaal
Tel: 0031(6)54296031
E-mail:[email protected]
Inschrijfformulier Tennislessen TV de Acehof Inschrijfformulier Zomer tennislessen 2021 Jeugd .docx Inschrijfformulier zomer tennislessen 2021 senioren.docx Lesreglement 2020 Tennisschool Han Snijders TV de Acehof 2 (1).doc

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen

KVK-nummer

40073107