Opgeven voor toernooien

Opgeven voor toernooien  

Met enige regelmaat worden er leuke toernooien georganiseerd in de omgeving, voor zowel de jeugd als de senioren, in meerdere spelvormen en in meerdere categorie├źn. We merken dat niet ieder lid op de hoogte is van deze toernooien en hoe je jezelf of je kind hiervoor opgeeft.  

Zoeken en inschrijven voor een toernooi

Nieuwsgierig naar welke toernooien er worden georganiseerd waar je je voor kan inschrijven? Check dan het actuele aanbod op MijnKNLTB! Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om alle toernooien, passend bij jouw wensen en behoeften, te selecteren. Je kan je op MijnKNLTB dan ook gelijk voor een toernooi inschrijven. Daarnaast kan je ook eens informeren bij de tennisleraren. Zij kunnen je vaak ook vertellen of er nog leuke toernooien in de omgeving georganiseerd worden.  

Aanmelden voor MijnKNLTB

Is het de eerste keer dat je je wil inschrijven voor een toernooi via MijnKNLTB? Voordat je gebruik kan maken van de website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat. Heb je problemen met het aanmaken van een account, omdat je gegevens niet kloppen? Neem dan contact op met de ledenadministratie. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen

KVK-nummer

40073107