Mini-Maxi toernooi 2024

Ook dit jaar is er weer een mini-maxi toernooi. Zodra er meer bekend is wordt dat hier gedeeld.


*************************************************************************************

Update 5 juli '23:

Aanstaande zondag is het dan zover! Vanaf 09:45 uur staat de koffie en ranja klaar. De eerste wedstrijden starten om 10.00 uur en rond 12:45 uur is de prijsuitreiking. We spelen wedstrijden van 15 minuten verdeeld over poules op niveau Groen en Geel.  

Ben je nu al nieuwsgierig tegen wie je de eerste 2 wedstrijden speelt? Kijk dan op  www.tournify.nl/live/minimaxideacehof2023 In totaal speel je 4 wedstrijden, dit kun je op de toernooi-dag zien op de vermelde site.  

Tussen de middag zal voor iedereen een broodje knakworst en drinken klaarstaan.   We gaan er een gezellige dag van maken! Familie en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken. Tot zondag!

 

 

Het Mini-Maxi toernooi komt er weer aan! We houden dit leukste toernooi voor jong en oud dit jaar op zondag 9 juli van 10:00 tot ca. 14:30 uur

Mini-Maxi toernooi?
Het Mini-Maxi toernooi is een toernooi, waarbij een Mini (een kind tot en met 17 jaar) met een Maxi (volwassen) persoon speelt. Minstens 1 van de 2 moet lid zijn van TV de Acehof. Alle combinaties zijn mogelijk, zolang het maar een Mini met een Maxi is.
Het gaat niet om winnen, maar om samen plezier maken op de tennisbaan.
De wedstrijden worden ingedeeld in de categorie van de Mini.
Er zijn tennisrackets beschikbaar. 

Inschrijven:
De organisatie wordt verzorgd door Olga Assink en Carole Masselink. Je kunt je als Mini-Maxi duo inschrijven door een mail te sturen aan Olga ([email protected]) of Carole ([email protected]); doe dit het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 juni a.s.
Graag bij inschrijving het volgende vermelden:
1. Naam Mini, leeftijd, speelsterkte (hoe lang tennis je al), kwart/half/heel veld (rood, groen of geel).
2. Naam Maxi

Zien we jou ook op 9 juli? 

Familieleden en overige toeschouwers zijn natuurlijk zeer welkom; ze zijn bij deze van harte uitgenodigd om te komen kijken!  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

|

TV De Acehof

Sportlaan 8
7651 LD Tubbergen

KVK-nummer

40073107